• 0

Wij zijn dé duurzame styling service die meegroeit met jouw kinderen. Vanaf nu kan iedereen een slimme garderobe in 5 minuten shoppen en vind je jouw mini's nieuwe favorieten, zonder te zoeken.

de makers.

Van koffie tot facturen en van lunch tot jaarverslag. De makers van de minibox zijn verantwoordelijk van A tot Z. Samen met fashion-stylisten, data-magiërs en andere hulpbronnen maken zij van jouw mini's garderobe een feestje.

maker van de minibox

Maakt graag 8-gangen diners, omni-channel strategieën en sinterklaasgedichten. Dat laatste het liefst het hele jaar door. Heeft mediterraans temperament, is dol op zelf-educatie én is van de 'personal touch'.

maker van de minibox

Maakt het liefst briljante borrelhapjes, een fijne organisatiestructuur, latte's én unieke klantervaringen. Geëmigreerd vanuit het Gooi naar Noord-Brabant. Bivakkeert daar met man, kind en poes; Alaaf!

Lizet Greve voor de minibox

Lizet Greve

style expert.

Perspoes van de minibox

Marleen Smit

perspoes.

Josselin Bijl - minibox

Josselin Bijl

illustrator.

ook werken bij de minibox?

wij houden van groen.

Het vinden van nieuwe favorieten voor jouw mini is voor ons belangrijk.
Maar dat doen we dan wel in een 'groen jasje'. Alle kinderkleding merken in de minibox hebben het beste met de wereld voor. Dankzij onze slimme matches, heb je minder items nodig. Én onze verpakkingsmaterialen doen natuurlijk ook mee... duurzaam en van gerecycled materiaal.

wij houden van kwaliteit.

In de minibox vind je alleen kinderkleding merken van uitstekende kwaliteit.
Als moeders weten wij dat kinderkleding tegen een stootje moet kunnen. Het moet heel wat wasmachine- en fietsrondjes overleven. Gemaakt van comfortabele stoffen met de juiste pasvorm, zodat kinderen er fijn in kunnen bewegen!

wij houden van fashion.

Iedereen kan natuurlijk shoppen. Maar onze passie is het verrassen met unieke combinaties, inspireren met bijzondere merken en het vinden van de perfecte match tussen fashion en persoonlijkheid. Hoef jij je daar een keer niet druk over te maken, heerlijk!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for deminibox is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

passen zonder poespas

deel jouw stijlvoorkeuren en ontvang een minibox!

Winkelmand

loader